• Gezondheidszorg
  • Horeca & recreatie
  • Industrie
  • Onderwijs
  • Utiliteit
  • Stadsverwarming
  • Woningbouw
  • Energieadvies
Wat kan Scheer & Foppen voor u betekenen?

Wie zijn wij?

Historie

50 jaar geleden startte de heer A. Foppen zijn bedrijf als zelfstandig ondernemer vanuit zijn woning in Harderwijk. Na jaren van groei en het continue proces van ontwikkeling, is Foppen Holding als moedermaatschappij nog steeds een familiebedrijf met verschillende disciplines. Scheer & Foppen installatietechniek is gegroeid van een lokale installateur naar één van de grotere installateurs in Nederland.
Lees meer over historie

Missie & visie

Wij zijn van mening dat techniek een wezenlijke bijdrage levert aan het oplossen van vraagstukken voor mens, milieu en maatschappij. Ook de komende jaren volgen wij de ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en blijven wij investeren in kennis en innovatieve producten. Innovatie en duurzame installaties zorgen onder andere voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeteren van bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Een goede leef- en werkomgeving blijft van grote waarde.
Lees meer over missie & visie

Certificaten

Dat wij veel kennis in huis hebben blijkt wel uit onze certificeringen. Wij houden ons elke dag een spiegel voor om de kwaliteit van de dienstverlening en alle producten op peil te houden. Veel opdrachtgevers plukken daar vandaag de dag de vruchten van. Ook de komende jaren volgen wij de ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en blijven wij investeren in kennis en innovatieve producten. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar duurzaamheid en besparingen op het gebied van energie, gas en water. Want een goede leef- en werkomgeving blijft van grote waarde.
Lees meer over certificaten

Beleidsnota

Scheer & Foppen Installatietechniek heeft een kwaliteitssysteem waarin veiligheid, gezondheid en milieu is geïntegreerd.
Zo wordt een hoogwaardig product gerealiseerd met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. Hierbij zijn veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten gelijkwaardig aan het behalen van een financieel bevredigend projectresultaat en de continuïteit van ons bedrijf in de toekomst. Het kwaliteit,- arbo- en milieuzorgsysteem (KAM) is gebaseerd op de normen ISO 9001 en ISO 14001, BRL 6000 en de VCA** checklist voor veiligheid.
Lees meer over beleidsnota

MVO

Bij het adviseren, ontwikkelen, het maken en het onderhouden van alle installaties verliest Scheer & Foppen Installatietechniek het welzijn van de mensen en dieren nooit uit het oog. Wij zijn en blijven altijd maatschappelijk betrokken. Het besef dat we zuinig mogen zijn op elkaar en onze omgeving is al jaren geleden tot ons doorgedrongen. Dat zorgt voor een prettige werkomgeving, waardoor het personeelsverloop nagenoeg nihil is. Wij weten kwaliteit aan ons te binden en dat is natuurlijk in uw voordeel. “We zorgen dus goed voor elkaar”.
Lees meer over mvo
Het wemelt in Nederland van de installatiebedrijven. De meeste bedrijven hebben genoeg kennis in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. Daarom hoort u uit onze mond geen negatief woord over onze collega’s. Wij gaan uit van onze eigen kracht. In deze brochure staan genoeg argumenten om u ervan te overtuigen dat het verstandig is om voor Scheer & Foppen Installatietechniek te kiezen. Wij doen er alles aan om elke opdracht naar tevredenheid uit te voeren.
Lees meer