• Gezondheidszorg
 • Horeca & recreatie
 • Industrie
 • Onderwijs
 • Utiliteit
 • Stadsverwarming
 • Woningbouw
 • Energieadvies
Wat kan Scheer & Foppen voor u betekenen?

Onderwijs

Ontzorgen… dat is wat ons betreft het toverwoord. Wij bezitten de kennis om alle technische werkzaamheden in een kantoor en schoolgebouw aan te pakken en op te lossen. Om het u gemakkelijk te maken hoeft u slechts de gegevens van één vestiging en één contactpersoon te onthouden. Uw installaties kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, zodat u zich helemaal kunt focussen op het onderwijs en alles wat daarbij komt kijken.
 
Kennis is macht. Daarom ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren wij installaties op de volgende vakgebieden: elektrotechniek, data en telecommunicatie, beveiliging, verwarming, ventilatie, koeling, dakwerk, loodgieterswerk en riolering. Bij al onze adviezen en werkzaamheden verliezen wij de belangen van de leerlingen en de onderwijzers nooit uit het oog.
 
Wat wij al jaren geleden hebben losgelaten, is het denken in productoplossingen. Wij denken liever in concepten, waarbij wij rekening houden met de totale levenscyclus van de installatie. Omdat wij de marktontwikkelingen op de voet volgen, kunt u voor alle onderhouds- en servicewerkzaamheden van klimaatinstallaties en elektra-installaties in onderwijsinstellingen en utiliteitsgebouwen bij ons terecht. Daarnaast bieden wij onderhouds- en beheerconcepten aan voor de totale levenscyclus van die installaties. Veel onderwijsinstellingen hebben hun installatie(s) inmiddels aan ons toevertrouwd. Door dit vertrouwen en de opdrachten die daaruit voortvloeien, krijgen wij steeds meer ervaring en worden wij iedere dag beter. Wij streven naar een optimaal leefklimaat in elke school.
 
Onze ontwerpafdeling ontwikkelt ook concepten, die u specifiek wilt toepassen. Wij inventariseren uw wensen en vertalen die naar een op maat gemaakt concept. Bij elke (nieuwe) installatie houden wij zo veel mogelijk rekening met de gevolgen voor het milieu. Dat bewijzen de duurzame concepten, die wij hebben toegepast bij onze klanten, zoals zonneboilersystemen, pv-panelen, warmtepompsystemen, domotica, zorgsystemen, ledverlichting enzovoort.
 
Er zijn dus genoeg redenen om met ons samen te werken. Het bedrijf is opgericht in 1964 en nog steeds in handen van dezelfde familie. Dat heeft veel voordelen. De term ‘groot geworden door klein te blijven!’ is ons wat dat betreft op het lijf geschreven. Inmiddels hebben wij meer dan 130 medewerkers en toch wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Ons bedrijf kent korte lijnen, waardoor wij flexibel zijn en u een snelle service en reactiesnelheid kunnen garanderen.
 
Onze toegevoegde waarde bestaat voornamelijk uit:
 

 • Eigen ontwikkel- (innovatie) en adviesafdeling;
 • Kennis van het leefklimaat binnen scholen;
 • Aansluiting van onze processen bij de wensen van de onderwijsbranche;
 • Alle installatiewerkzaamheden onder één dak, dus één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden;
 • De monteurs kennen de cultuur binnen scholen.

 
Samen met u gaan we op zoek naar de meest optimale oplossing. Eén ding kunnen wij u garanderen… wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent!
 

Informatie aanvragen


Bekijk alle projecten